Daarnaast zijn wij, bij Vermeer Expertise, gespecialiseerd in schadebeoordelingen. Wanneer er een schadeclaim wordt ingediend door een bewoner/pandeigenaar, kunt u ervoor kiezen een schade-expertise uit te laten voeren. Onze schade-expert zal onderzoeken en beoordelen of de geclaimde schade inderdaad een causaal verband heeft met de (bouw)werkzaamheden.

 

Bewoners

Bent u van mening dat er schade is ontstaan of een bestaande schade groter is geworden door de sloop-, weg- of bouwwerkzaamheden bij u in de buurt? In dit geval kunt u contact met ons opnemen of met het bedrijf die de werkzaamheden heeft verricht. De opdrachtgever kan er voor kiezen een schade-expert van ons bij u langs te laten komen. Eén van onze kantoormedewerkers zal dan een afspraak met u inplannen om een expert langs te laten komen om de vermeende schade te beoordelen.

 

Opdrachtgevers/gemeentes

Heeft u van een bewoner/pandeigenaar of via ons een schadeclaim ontvangen? Dan kunt u kiezen om door één van onze experts een schadebeoordeling uit te laten voeren. Wij zullen de oorzaak van de geclaimde schade vaststellen en verwerken in een uitgebreide schaderapportage.

 

Bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak naar 085- 773 4244 of neem contact met ons op via het contactformulier.