Geluidsmetingen in woning

Geluidsmetingen in woningen

Bij de bouw van een woning of werkomgeving worden eisen gesteld aan het binnenklimaat. Bouwakoestiek is een van deze eisen die grote gevolgen kan hebben voor werk- en woonplezier en concentratie.

btn_info btn_contact

In de praktijk
Geluidsmetingen 100%
Akoestische geluidsmetingen in woningen 30%
Geluidsmetingen op bouwterreinen 50%
Overige geluidsmetingen 20%
Meer over akoestische geluidsmetingen in woningen

Akoestisch geluidsonderzoek in woon- of werkomgeving

Het akoestiek niveau binnen een werk- of woonomgeving kan verschillende oorzaken hebben. Onder andere de isolatie, geleiding van geluid of geluidstrillingen, tussenruimte tussen muren, geluidsabsorptie, materiaalkeuze, en weerkaatsing van geluid kunnen sterk van invloed zijn op de leefbaarheid.

We bespreken graag met u de mogelijkheden. Bel voor meer informatie of een afspraak 085- 773 42 44 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Van akoestisch geluidsmetingen tot akoestiek rapport

Vermeer Expertise analyseert lucht- en contactgeluid, nagalmtijden en geluidswering van een werk- of woonplek en eventuele oorzaken. In een akoestiek rapport worden de resultaten gepresenteerd.

In verschillende fases van de bouw kunnen resultaten van bouwprojecten gemeten worden. Neem contact op met Vermeer Expertise voor de mogelijkheden op het gebied van geluidsmetingen.

Onze klanten