Over Vermeer Expertise BV

Over Vermeer Expertise BV

Vermeer Expertise BV is gespecialiseerd in het beheersen van risico’s bij (nieuw)bouw werkzaamheden. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers zijn wij instaat complexe bouwputten te doorzien en u goed te adviseren over de wijze waarop risico’s beheerst kunnen worden.

Bij Vermeer Expertise stellen we elke opnieuw de vraag aan onze klanten: Hoe kunnen wij u helpen? Wij geven onze opdrachtgevers gevraagd en ongevraagd advies. Wij verkopen geen nee.

We bespreken graag met u de mogelijkheden. Bel voor meer informatie of een afspraak 085- 773 42 44 of neem contact met ons op via het contactformulier.

 

In de praktijk
Omgevingsanalyses 80%
Bouwkundige opnamen 90%
Trillingsmetingen 60%
Deformatie metingen 70%
Geluidsmetingen 70%
Diensten van Vermeer Expertise
Omgevingsanalyses
Door jarenlange ervaring van onze medewerkers zijn wij in staat complexe bouwputten te doorzien en u goed te adviseren over de wijze waarop risico’s heerst kunnen worden. Dit doen wij door een advies uit te brengen op basis van de CUR 223 “Richtlijn meten en monitoren van bouwputten”. Wij koppelen de verschillende monitoringstechnieken aan de specifieke projectrisico’s en vertalen dit naar een risico gestuurd monitoringsplan.
Bouwkundige opnamen
Een bouwkundige opname wordt uitgevoerd wanneer er in de omgeving van belendingen, heiwerkzaamheden, grondwerkzaamheden, bemalingswerkzaamheden of andere werkzaamheden worden uitgevoerd die risico vol zijn voor de omgeving.
Trillingsmetingen
Als gevolg van de (bouw)werkzaamheden kunnen er trillingen veroorzaakt worden. Deze trillingen kunnen leiden tot schade of hinder. Door tijdens de werkzaamheden trillingsmetingen uit te voeren kan schade en hinder worden voorkomen. Onze experts zijn gespecialiseerd in het toepassen van de SBR-richtlijn.
Deformatie metingen
Deformatiemetingen is een verzamelnaam van verschillende soorten metingen die allen tot doel hebben de bebouwde omgeving en de bouwput te monitoren. 
Geluidsmetingen
Een geluidsmeting, ook wel akoestisch onderzoek genoemd, is een van de diensten van Vermeer Expertise BV. Een bouwproject verloopt nooit geruisloos: vaak veroorzaakt (nieuw-) bouw veel geluidsoverlast voor de omgeving. Om deze overlast zo laag mogelijk te houden zijn er eisen gesteld aan de maximale hoeveelheid geluid die bij bouwwerkzaamheden geproduceerd mag worden.
Ons team
Jan Vermeer
Eigenaar
Jan Vermeer is al 12,5 jaar een begrip op het gebied van maatvoering. In de afgelopen jaren heeft Vermeer Maatvoering onder zijn bezielende leiding een gezonde groei gekend. De visie van Jan is het aannemen van uitmuntende maatvoerders die zowel technisch als communicatief vaardig zijn. Zijn klanten staan altijd centraal: dit blijkt onder andere uit het nooit nee verkopen en al het werk dat ‘s nachts en in de weekenden wordt uitgevoerd. Met de start van Vermeer Expertise wordt een droom van Jan Vermeer gerealiseerd: het uitbouwen van zijn activiteiten met een Expertise- bureau.
Meer over mij:
Erik Goris
Bedrijfsleider
Erik Goris is al bijna 10 jaar een begrip op het gebied van bouwkundige opnames. Jarenlang heeft hij als directeur leiding gegeven aan de marktleider op het gebied van bouwkundige opnames. Daarnaast heeft hij voor het NIVRE een adviserende rol gehad. Erik heeft daarnaast deelgenomen in de commissie die verantwoordelijk is voor de totstandkoming van het Komo- procescertificaat beschreven in Beoordelingsrichtlijn BRL 5023. Erik gaat bij Vermeer Expertise het begrip Bouwrisico- analyse een nieuwe dimensie geven. 
Meer over mij:
Wesley Paijmans
Bouwkundig expert
Wesley Paijmans heeft jarenlange ervaring bij diverse taxatiebureaus. Hij is gespecialiseerd in complexe projecten en binnenstedelijke inbreidingen. Bij Bouwkundig Expertisebureau Vermeer Expertise voert hij specialistische bouwkundige opnames en trillingsmetingen uit.
Meer over mij:
Martijn van der Heijden
Bouwkundig expert
Meer over mij:
Onze klanten