Trillingsmetingen

Trillingsmetingen

Als gevolg van de (bouw-) werkzaamheden zoals heien, grondverzet, sloopwerkzaamheden of transport kunnen er hevige trillingen veroorzaakt worden. Deze trillingen kunnen leiden tot schade of hinder. Door tijdens de werkzaamheden trillingsmetingen uit te voeren kan schade en hinder worden voorkomen. De resultaten worden vergeleken met de geldende eisen die worden gesteld aan de maximaal toelaatbare hoeveelheid trillingen op een bouwplaats. Onze experts zijn gespecialiseerd in het toepassen van de SBR-richtlijn bij trillingsmetingen die de basis vormen voor het in kaart brengen van de mogelijke schaderisico’s. Door de trillingen te meten kan SBR- schade aan gebouwen worden beïnvloed.

We bespreken graag met u de mogelijkheden. Bel voor meer informatie of een afspraak 085- 773 42 44 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Geluid, zettingen en trillingen professioneel laten meten

Naast professionele trillingsmetingen voert Bouwkundig Expertisebureau Vermeer Expertise ook specialistische metingen uit als deformatie-metingen, xyz- metingen, geluidsmetingen of bouwkundige opnames. Om trillingen, geluid of zettingen bij een omgevingsanalyse goed in kaart te kunnen brengen zijn betrouwbare metingen onmisbaar. Wilt u zelf een professionele geluidsmeting of trillingsmeting laten uitvoeren? Neem contact met ons op voor meer informatie op het gebied van trillingsmetingen. Een van onze adviseurs staat u graag te woord en/of voorziet u van een passende offerte.

btn_info btn_contact

Onze diensten
Omgevingsanalyses 90%
Bouwkundige opnamen 60%
Trillingsmetingen 40%
Deformatie metingen 70%
Geluidsmetingen 50%
Wat u van ons mag verwachten
Toepassing van de SBR- richtlijn
Snelle inzet als het nodig is
Goede projectvoorbereiding
Specialistische trillingsmetingen
Scherpe prijsstelling
Rapportage conform de NIVRE richtlijn
Onze klanten