Een grote groep afnemers van Vermeer Expertise is afkomstig uit de bouwsector. Deze bedrijven komen vaak bij Vermeer Groep terecht zodra ze (nieuw) bouwwerkzaamheden, sloopwerkzaamheden, saneringswerk en baggerwerkzaamheden gaan uitvoeren. Voor bouwbedrijven is het van groot belang dat de risico’s die bij de werkzaamheden voorkomen op de juiste manier beheerst worden.

Benieuwd wat Vermeer Expertise voor u kan betekenen? We bespreken graag met u de mogelijkheden. Bel voor meer informatie of een afspraak 085 – 773 4244 of neem contact met ons op via het contactformulier.

 

 

Gevestigde naam

Vermeer Expertise is al jarenlang een gevestigde naam op het gebied van risicobeheersing. De risico’s kunnen wij landelijk efficiënt beheersen en in kaart brengen door bouwkundige opnames, trillingsmetingen, geluidsmetingen en hoogtemetingen uit te voeren. Dit doen wij al geruime tijd met veel succes en zijn dan ook trots dat we projecten gedaan hebben met bijvoorbeeld Boskalis, BAM, Van Gelder, Beens Groep, TBI en natuurlijk ook diverse kleine bouwbedrijven.

 

Ook voor bewoners

Wordt er gebouwd bij u in de buurt en wilt u meer weten over de risico’s met betrekking tot uw woning? Neem dan gerust met ons contact op. Via ons online portaal geven wij u als bewoner actueel inzicht in de metingen en rapportage van uw woning.

Inloggen op het portaal