Werken bij

Werken bij Vermeer Expertise BV

Vermeer Expertise BV is gespecialiseerd in het beheersen van risico’s bij (nieuw-)bouw werkzaamheden. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers zijn wij in staat complexe bouwputten te doorzien en u goed te adviseren over de wijze waarop risico’s beheerst kunnen worden. Bij Vermeer Expertise BV stellen we elke opnieuw de vraag aan onze klanten: Hoe kunnen wij u helpen? Wij geven onze opdrachtgevers gevraagd en ongevraagd advies. Wij verkopen geen nee.

Ben jij ook iemand die geen nee kan zeggen en altijd perfectie nastreeft ongeacht het tijdstip en welke klant? Dan kunnen we je goed gebruiken bij Vermeer Expertise! Wij zijn altijd op zoek naar experts met de echte ‘Vermeer- mentaliteit’. Stuur ons een email met je motivatie en CV via onderstaand sollicitatieformulier: wellicht geef jij dan binnenkort onze opdrachtgevers gevraagd en ongevraagd advies.

 

Werkzaamheden bij Vermeer Expertise BV
Omgevingsanalyses
Door jarenlange ervaring van onze medewerkers zijn wij in staat complexe bouwputten te doorzien en u goed te adviseren over de wijze waarop risico’s heerst kunnen worden. Dit doen wij door een advies uit te brengen op basis van de CUR 223 “Richtlijn meten en monitoren van bouwputten”. Wij koppelen de verschillende monitoringstechnieken aan de specifieke projectrisico’s en vertalen dit naar een risico gestuurd monitoringsplan.
Bouwkundige opnamen
Een bouwkundige opname wordt uitgevoerd wanneer er in de omgeving van belendingen, heiwerkzaamheden, grondwerkzaamheden, bemalingswerkzaamheden of andere werkzaamheden worden uitgevoerd die risico vol zijn voor de omgeving.
Trillingsmetingen
Als gevolg van de (bouw)werkzaamheden kunnen er trillingen veroorzaakt worden. Deze trillingen kunnen leiden tot schade of hinder. Door tijdens de werkzaamheden trillingsmetingen uit te voeren kan schade en hinder worden voorkomen. Onze experts zijn gespecialiseerd in het toepassen van de SBR-richtlijn.
Deformatie metingen
Deformatiemetingen is een verzamelnaam van verschillende soorten metingen die allen tot doel hebben de bebouwde omgeving en de bouwput te monitoren. 
Geluidsmetingen
Een geluidsmeting, ook wel akoestisch onderzoek genoemd, is een van de diensten van Vermeer Expertise BV. Een bouwproject verloopt nooit geruisloos: vaak veroorzaakt (nieuw-) bouw veel geluidsoverlast voor de omgeving. Om deze overlast zo laag mogelijk te houden zijn er eisen gesteld aan de maximale hoeveelheid geluid die bij bouwwerkzaamheden geproduceerd mag worden.
Vacatures
Bouwkundig opname- expert
5+ jaar ervaring
Wie zoeken wij:

Als bouwkundige opname- expert heb je een scherp oog en ben je communicatief vaardig. Je bent in staat om gebreken op de juiste manier te omschrijven. Je bent representatief, communiceert helder en duidelijk, en laat je niet snel beïnvloeden door anderen. Omdat je niet dagelijks op kantoor komt ben je zelfstandig en heb je een groot probleemoplossend vermogen. Misschien wel het meest belangrijk is dat je nauwkeurig je werkzaamheden uitvoert. Je hebt bij voorkeur een MBO-bouwkundige achtergrond. Ingeschreven staan bij het NIVRE als register- expert is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende baan waarin je zelfstandig opereert. Na een gedegen interne opleiding zal je aan de slag gaan als bouwkundig vooropname- expert. Je krijgt een auto van de zaak en een marktconform salaris. Je gaat onderdeel uitmaken van een ambitieus team dat als doel heeft het excelleren in risicomanagement in en om de bouwput.

Durf jij de uitdaging aan? Stuur ons je CV met motivatie via onderstaand sollicitatieformulier.

(Open) Sollicitatieformulier

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Functie

Upload hier uw CV (pdf/doc)

Uw motivatie: