Vermeer Expertise is onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige opnamen als onderdeel van het monitoren van risico’s bij bouw-, sloop- en wegwerkzaamheden. De vastlegging van de bestaande toestand van objecten vooraf is een wezenlijk en waardevol onderdeel van risicomonitoring. Vermeer Expertise voert een bouwkundige opname uit wanneer er in de omgeving van belendingen heiwerkzaamheden, grondwerkzaamheden, wegwerkzaamheden of andere werkzaamheden worden uitgevoerd die risicovol zijn voor de omgeving.

 

 

 

 

 

 

Bij een bouwkundige vooropname leggen wij de huidige staat van uw woning vast. Hierbij stellen wij vast welke gebreken er al zijn en leggen deze vast in een rapportage. Op deze manier heeft het een preventieve werking op het indienen van schadeclaims en stelt partijen in staat de consequenties van de bouwactiviteiten precies te beoordelen en te kwantificeren.

Onze experts stellen een bouwkundige opname op conform de “NIVRE- (Nederlands Instituut voor Register- Experts) richtlijn bouwkundige opname”.

 

Wilt u meer informatie over een bouwkundige opname uitgevoerd door Vermeer Expertise? We bespreken graag met u de mogelijkheden op het gebied van risicobeheersing en bouwkundige opnames. Bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak naar 085- 773 4244 of neem contact met ons op via het contactformulier.