Vermeer Expertise is gespecialiseerd in bouwkundige opnames en het beheersen van risico’s bij (nieuw-) bouw werkzaamheden. Het uitvoeren van een bouwkundige opname is een belangrijk onderdeel van risicobeheersing. Vermeer Expertise voert een bouwkundige opname uit wanneer er in de omgeving van belendingen, heiwerkzaamheden, grondwerkzaamheden, bemalingswerkzaamheden of andere werkzaamheden worden uitgevoerd die risicovol zijn voor de omgeving. Hierbij moet u denken aan het schouwen van een woning, opname van belendingen of een nul opname in de bouw door een van onze bouwkundige vooropname experts.

 

 

Preventieve werking

Een goede bouwkundige vooropname heeft, naast de functie van bewijsvoering tegen onterechte claims, ook een sterk preventieve werking. Bewoners worden bewust gemaakt van alle al aanwezige bouwkundige gebreken. De bouwkundige vooropname experts van Vermeer Expertise stellen een bouwkundige opname op conform de “NIVRE- (Nederlands Instituut voor Register- Experts) richtlijn Bouwkundige- opname”.

 

Wilt u meer informatie over een bouwkundige opname uitgevoerd door Vermeer Expertise? We bespreken graag met u de mogelijkheden op het gebied van risicobeheersing en bouwkundige opnames. Bel voor meer informatie of een afspraak 085- 773 4244 of neem contact met ons op via het contactformulier.